Veronique De Kock & Rudy Stevens

Maak van uw feest een EXCLUSIEVE GEBEURTENIS

Veronique De Kock
&
Rudy Stevens

Een act, uitermate geschikt voor personeelsfeesten, modeshows, presentaties, trouwfeesten, verjaardagsfeesten, discotheken, enz….

Deze beide ‘doorwinterde’ entertainers maken van uw evenement een bijzondere “happening” die uw genodigden nog lang zal bijblijven.
Zij verzorgen de presentatie van het geheel en brengen bovendien een spetterende en unieke show. Uw feest wordt meteen een “Show-happening” met allure.

Ook deze formule is verkrijgbaar “op maat gesneden”: ALL-IN ONE FORMULE: met orkest The Rudy Stevens Show Band (grote en/of kleine formatie) – DAT – MD – PA – LIGHT SHOW – EXOTIC DANCERS – DJ -, enz….

VERONIQUE DE KOCK

Onze voormalige MISS BELGIUM en bekende TV-presentatrice voorstellen is totaal overbodig. Wereldwijd betrad zij inmiddels de grootste podia en stond centraal als vertegenwoordigster van België.  Haar aangename verschijning en bijzondere beroepservaring staan borg voor een aangename avond…..

RUDY STEVENS

Een doorwinterd show-animator, met meer dan 20j. ‘Showbizzervaring’. Als muzikant begeleidde hij de grootste internationale artiesten. Als zanger-presentator verzorgde hij de grootste evenementen.

Met dit duo kan uw avond niet meer stuk…

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als news

The Rudy Stevens Showband Collection

Op herhaaldelijk verzoek van talrijke fans om nummers van “The Rudy Stevens ShowBand” die op het podium worden uitgevoerd ook op een CD te kunnen verkrijgen, werd besloten een eigen CD op te nemen. Door het enorme succes van dit initiatief werd uiteindelijk beslist het niet bij één CD te laten en zo heeft onze band nu ook meteen een eigen CD-collectie.

Thans verkrijgbaar:

The Rudy Stevens ShowBand Collection Volume I & Volume II

De favoriete nummers van onze muzikanten werden met de grootste zorg geselecteerd en wij zijn dan ook bijzonder trots op onze gloednieuwe producties.

The Rudy Stevens Showband Collection” is een prachtige verzameling van hedendaagse moderne songs, zowel covers als zelf geschreven nummers, die zeker en vast niet in uw CD-collectie mogen ontbreken!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als news

“Rudy Stevens Musics” is voortdurend op zoek naar nieuw talent

“Rudy Stevens Musics” is voortdurend op zoek naar nieuw en onbekend talent en kan u ongetwijfeld ter hulp schieten bij het verder uitbouwen van een show-bizz en/of muzikale carrière. Wij zijn immers ‘talent-scout’ voor diverse platenlabels en zoeken voortdurend naar nieuw, origineel en onbekend talent. Wij ondersteunen en coachen nieuwe groepen, zangers, zangeressen, componisten, tekstschrijvers, enz… ondersteunen in het uitbouwen van hun verdere carrière.
Wij helpen bij het zoeken naar geschikte nummers, helpen bij de studio-opnames, helpen bij de keuze en uitwerking van de act en helpen bij het vaak complexe music-management. Wij bieden hulp bij uw platenproducties en demo-opnames en begeleiden u volgens uw
individuele behoeften.
Geïnteresseerden kunnen steeds een demo en (volledige) CV (met foto) aan ons overmaken via mail op info@rudystevens.net of contact opnemen via de website.

“Rudy Stevens Musics” helpt ook artiesten en muzikanten met hun verdere muzikale opleiding. 
In samenwerking met de VLAAMSE MUZIEKACADEMIE, kunnen wij steeds doelgerichte en praktische opleidingen aanbieden in o.m. : Notenleer, Moderne Zangmethode, Klassieke Gitaar, Moderne Gitaar, Piano, K-Boards, Bass-Gitaar, Jazz-Ballet, Dictie en Kunstgeschiedenis.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als news