“Rudy Stevens Musics” is voortdurend op zoek naar nieuw talent

“Rudy Stevens Musics” is voortdurend op zoek naar nieuw en onbekend talent en kan u ongetwijfeld ter hulp schieten bij het verder uitbouwen van een show-bizz en/of muzikale carrière. Wij zijn immers ‘talent-scout’ voor diverse platenlabels en zoeken voortdurend naar nieuw, origineel en onbekend talent. Wij ondersteunen en coachen nieuwe groepen, zangers, zangeressen, componisten, tekstschrijvers, enz… ondersteunen in het uitbouwen van hun verdere carrière.
Wij helpen bij het zoeken naar geschikte nummers, helpen bij de studio-opnames, helpen bij de keuze en uitwerking van de act en helpen bij het vaak complexe music-management. Wij bieden hulp bij uw platenproducties en demo-opnames en begeleiden u volgens uw
individuele behoeften.
Geïnteresseerden kunnen steeds een demo en (volledige) CV (met foto) aan ons overmaken via mail op info@rudystevens.net of contact opnemen via de website.

“Rudy Stevens Musics” helpt ook artiesten en muzikanten met hun verdere muzikale opleiding. 
In samenwerking met de VLAAMSE MUZIEKACADEMIE, kunnen wij steeds doelgerichte en praktische opleidingen aanbieden in o.m. : Notenleer, Moderne Zangmethode, Klassieke Gitaar, Moderne Gitaar, Piano, K-Boards, Bass-Gitaar, Jazz-Ballet, Dictie en Kunstgeschiedenis.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als news